Premier Sunpower partner

ACR Energie = Premier Partner SunPower

Sunpower partner

SunPower is als fabrikant, marktleider in de ontwikkeling en fabricatie van oplossingen voor woningen en bedrijven op vlak van zonne-energie. SunPower zonnepanelen leveren gemiddeld 40% meer energie op per m. SunPower zonnepanelen behoren dan ook tot de meest efficiënte zonnepanelen van het huidige marktaanbod. SunPower biedt op de koop toe een unieke dubbele 25-jarige product- en vermogensgarantie.

Om het prestatievermogen van geleverde systemen te garanderen wordt bij SunPower uitsluitend samengewerkt met erkende partners. Als erkende partner is ook ACR Energie verplicht de veeleisende opleidingen en scholingsprogramma’s in de sector te volgen om het statuut van SunPower Premier Partner te kunnen behouden en continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. SunPower Premier Partners bieden een vlotte service, afgestemd op de topkwaliteit van de SunPower producten.

Als SunPower Premier Partner neemt ACR Energie alle stappen van het project voor zijn rekening. Vanaf de evaluatie en bespreking van de wensen en de behoeften van de klant, een deskundig advies en ontwerp, de volledige installatie en het onderhoud van het systeem tot eventuele administratieve afhandeling voor het verkrijgen van vergunningen en premies.