Zonnepanelen

Besparen op uw energiefactuur en het milieu een handje helpen. Groene elektriciteit is toekomstgericht en investeren in zonnepanelen in het bijzonder is nog steeds interessant en rendabel. Ondanks de huidige maatregelen blijven zonnepanelen dus een goede keuze.

Zonnepanelen waren de laatste jaren enorm populair. Maar sinds de afschaffing van de groenestroomcertificaten voor particulieren in Vlaanderen en Wallonie, de introductie van het prosumententarief in Vlaanderen enerzijds en de mogelijke invoe­ring van een gelijkaardige contributie voor prosumenten in de toekomst in Wallonie anderzijds, lijken zonnepanelen plots geen goede investering meer. Maar er zijn nog steeds heel wat, al dan niet financiële, voordelen verbonden aan zonnepanelen, die de recente aanpassingen aan de steun­maatregelen ruimschoots compenseren.

We werken enkel met omvormers van hoogwaardige kwaliteit. Méér informatie omtrent de omvormers kan u terugvinden op de website van SMA en Solaredge.

STAPPENPLAN

Stap 1: Ontwerp

Uw persoonlijke adviseur van ACR Energie luistert naar uw be­hoeften. Hij maakt een simulatie van wat zon­nepanelen voor u specifiek kunnen betekenen en bezorgt u een ontwerp op maat met kwalitatief hoogwaardige producten en een vaste all-in prijs.

De kenmerken van uw woning zoals orientatie, afmetingen van het dak, aanwezigheid van bomen,…  worden samen met uw verwachtingen in rekening gebracht. Zo wordt samen met u de gewenste capa­citeit, de esthetiek, de prijs-kwali­teitverhouding en zoveel meer besproken en samengevat in een gedetailleerde offerte, met productinformatie, installatiekosten en eventuele taksen en subsidies.

Stap 2: Installatie

Bent u tevreden over de offerte, dan komt ACR Energie binnen de 6 à 8 weken na goed­keuring met enkele professionele installa­teurs de zonnepanelen plaatsen.

De installatie van uw zonnepanelen duurt een halve tot een hele dag. Nadien worden de zonnepanelen aangesloten op de omvormer om vanaf dat moment zonne-energie op te wekken.

Al onze materialen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ongeacht het type of merk. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Stap 3: Genieten!

Na de installatie volgen we samen uw productie van zonne­-energie op. Zelf kan u ook uw energieproductie online raadplegen, waar en wanneer u maar wilt.

Uw installatie wordt voortdurend gemoni­tord. Duikt er een probleem op, dan neemt u contact met ACR Energie op. We zorgen voor een snelle interventie zodat uw installatie binnen de kortste tijd weer op zijn maximale capaciteit functioneert.

Zo kunt u zonder zorgen genieten van de zon en van uw opbrengst!